portfolio site templates

2019 Decemberi Megjelenések

NÉV PLATFORM KIADÓ DÁTUM
SpongeBob Squarepants: Battle for Bikini Bottom - RehydratedPS4, XBO, PC, NSWCenega2019/12/31
WreckfestPS4, XBO ,PCCenega2019/12/31
Darksiders GenesisPS4, XBO, PC, NSW   Cenega2019/12/31
Destroy All Humans!PS4, XBO, PC Cenega2019/12/31
Tales of ArisePS4, XBOCenega2019/12/31
Watch Dogs Legion PS4, XBO, PCCenega2019/12/31
Just Dance 2020PS4, XBO, NSWCenega2019/12/31
LEGO Star Wars: The Skywalker SagaPS4, XBOCenega2019/12/31
Gears 5XBOMicrosoft2019/12/31
Final Fantasy VII RemakePS4Cenega2019/12/31
Marvel´s AvengersPS4, XBOCenega2019/12/31
Dragon Ball Z: KakarotPS4, XBOCenega2019/12/31
Cyberpunk 2077PS4, XBO, PCCenega2019/12/31
The Witcher 3: Wild Hunt Complete EditionNSWCenega2019/12/31

01.


2019.12.31.
SpongeBob Squarepants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated

Készen álltok gyerekek? A kultikus klasszikus most felújítva visszatér! Irányítsd SpongyaBob, Patrik és Szandi karakterét, vesd be az egyedi képességeiket és mutasd meg a gonosz Planktonnak, hogy a bűnözés kevesebbet fizet, mint Rák úr. Szeretnéd megmenteni Bikinifenék lakóit rengeteg tomboló robottól? Hát persze! Akadályozd meg Plankton ördögi tervét, hogy átvegye az uralmat Bikinifenék felett robotseregével. Szeretnél összefogni másokkal az új, többjátékos módban? Miért ne szeretnél? Játssz a legfeljebb két fős, új, többjátékos horda módban osztott képernyőn vagy az interneten! A csata elkezdődött!

Microsoft - XBO

Cenega - PS4, XBO, PC, NSW   

Ace_Combat

01.


2019.12.31.
Wreckfest

Hajts át minden szabályon és feszegesd a korlátozás nélküli versengés határait a Wreckfest futamain! Brutális ütközések, fej-fej melletti száguldás a célvonal felé, valamint vadonatúj módok a kocsik fémvázának meghajlítására. Ezek az egyszeri pillanatok kizárólag a Wreckfest pályáin élhetők át, köszönhetően a FlatOut 1 és 2 alkotóinak, a legendás Bugbear készítette valósághű fizikai szimulációnak! Égess gumit és zúzz fémet a vezetés ezen páratlan játszótéren!

Microsoft - XBO

Cenega - PS4, XBO ,PC

Ace_Combat

01.


2019.12.31.
Darksiders Genesis

A Darksiders: Genesis egy akció-kalandjáték, melyben démonok, angyalok és minden köztes lény hordáin küzdheted át magad a Pokolba és vissza, füstölgő puskacsővel és kardodat lengetve. A játék első alkalommal enged betekintést a Darksiders világába még az eredeti játék eseményei előtt, valamint bemutatja a Lovas, Strife karakterét. A teremtés hajnalától kezdve a Tanács felelt az egyensúly megőrzéséért. Az angyalok és démonok természetellenes egyesüléséből születő, nagyhatalmú Nephilim fajhoz tartozó Lovasok hűséget esküdtek a Tanácsnak, amiért cserélbe hatalmas erőre tettek szert, feladatuk pedig a Tanács parancsainak teljesítése lett. A hatalomnak azonban tragikus ára volt: a Lovasokat arra utasították, hogy újonnan szerzett erejükkel irtsák ki fajukat. Ezt volt Eden véres csatája, ahol a Lovasok a Tanács parancsát követve lemészárolták a Nephilim fajt. A még mindig az Eden eseményei hatása alatt álló War és Strife új megbízást kapott. Lucifer, a rejtélyes és megtévesztő démonkirály azt tervezi, hogy a Poklon keresztül mester démonoknak erőt adva felborítja az egyensúlyt. War és Strife feladata, hogy levadássza ezeket a mestereket, információkat gyűjtsön és végül átverekedje magát a szövevényes démoni összeesküvésen, ami azzal fenyeget, hogy örökre felborítja az egyensúlyt és eltöröl minden teremtményt.

Microsoft - XBO

Cenega - PS4, XBO, PC, NSW   

Ace_Combat

01.


2019.12.31.
Destroy All Humans!

A kultikus klasszikus visszatér! Tapasztald meg az ’50-es évek idegen inváziójának gonosz oldalát, terrorizáld a Föld lakóit az ördögi Crypto-137 űrlény szerepében, utazd be Amerika felfedezhető városait rakétahátizsákoddal! Használd ki Crypto egyedi fegyvereit, mint például az Anal Probe Gun-t. A pszichokinézis erejével repítsd el, irtsd ki az ellenfeleidet, bombázd őket véletlenszerű tárgyakkal, szerezd meg DNS-üket és kényszerítsd térdre az Egyesült Államok kormányát és tedd városaikat a földdel egyenlővé repülő csészealjaddal, a legendás idegen megszálló akció-kalandjáték hű felújításában. A játék tartalmazza a helyreállított, hírből hallott, de sosem látott Lost Mission of Area 42-t.

Microsoft - XBO

Cenega - PS4, XBO, PC 

Ace_Combat

01.


2019.12.31.
Tales of Arise

A Dahna bolygón mindig tisztelet övezte az égen elterülő Rena bolygót, mint a tiszta és isteni földet. A generációról generációra szálló történetek végül elfedték az igazságot, és átadták a valóság helyét Dahna lakói számára. 300 évig Rena uralkodott Dahna felett, megfosztva a bolygót forrásaitól, lakóit pedig méltóságuktól és szabadságuktól. Történetünk két emberrel kezdődik, akik más világba születtek, de mindketten meg akarják változtatni sorsukat egy új jövőért. Tapasztald meg a Tales of sorozat új karaktereit, továbbfejlesztett harcrendszerét és a klasszikus Tales of mechanikákat felvonultató új fejezetét, a Tales of Arise-t, melynek világát az Unreal Engine 4 kelti életre káprázatos módon! Ez a dinamikus akció-RPG játék egy gazdag történetet mutat be, egy élénk világban.

Microsoft - XBO

Cenega - PS4, XBO  

Ace_Combat

01.


2019.12.31.
Watch Dogs Legion

A közeli jövőben London szembesül a bukásával: a mindent megfigyelő állam elnyomja az embereket, magánhadseregek uralják az utcákat, és egy nagyhatalmú bűnözői szervezet vadászik a gyengékre. London sorsa rajtad áll és képességeiden, hogy hogyan tudsz visszavágni. Tapasztald meg a játékmenet sosem látott innovációját, melynek köszönhetően bárki, akit látsz csatlakozhat csapatodhoz sajátos háttértörténettel, személyiséggel és képességekkel. Alakítsd fegyverré London technikai infrastruktúráját. Törj fel felfegyverzett drónokat, vess be lopakodó pókrobotokat, terítsd le észrevétlenül ellenfeleidet az Augmented Reality Cloak segítségével. Csatlakozz az internetre csapatoddal, és fedezd fel a világot három barátod oldalán, vagy teljesítsetek vadonatúj kooperatív küldetéseket és merüljetek el a kihívást jelentő endgame tartalmakban.

Microsoft - XBO

Cenega - PS4, XBO, PC

Ace_Combat

01.


2019.12.31.
Just Dance 2020

Hívd össze barátaid és családod, majd táncoljatok úgy, mintha még soha a Just Dance 2020-ban! A legújabb, legfrissebb Just Dance 40 új ütős számmal, közönség kedvenc funkciókkal, még káprázatosabb univerzumokkal és exkluzív meglepetésekkel ünnepli, hogy már 10 éve hozza össze az embereket. Csatlakozz a 120 millió játékosból álló közösséghez világszerte és lobbantsd lángra a táncparkettet mozdulataiddal! Akár van valami okod az ünneplésre akár nincs, a Just Dance minden alkalomra jó választás! Kövesd elégetett kalóriáidat, a táncolással töltött időt és maradj motivált, miközben szórakozol a közönség kedvenc Sweat módban! Alkoss csapatot barátaiddal és szórakozzatok együtt a Just Dance sorozat visszatérő Co-op módjában, amiben együtt játszva, kombinált pontszámmal uralhatjátok a táncparkettet! A kisebbek sem maradnak ki a mókából az elismert Kids móddal! Ebben a kifejezetten a legfiatalabb játékosok számára készült módban a gyermekek is élvezhetik a tánc örömeit a 8 új gyerekbarát dallal és az igényeikre szabott élményekkel. A Just Dance Unlimited szolgáltatás több, mint 500+ számhoz biztosít hozzáférést, amit a minden Just Dance 2020 példányhoz mellékelt előfizetéssel 1 hónapig te is élvezhetsz. A játék táncolási szokásaidból tanulva ajánl számodra megfelelő tartalmakat a megfelelő időben. Kövesd az ösztöneidet és válaszd ki a hangulatodhoz illő tökéletes előre összeállított lejátszási listát, vagy hagyd, hogy a játék ajánljon egyet csak neked. Minden pillanatra van egy megfelelő Just Dance lejátszási lista! Nincs szükség külön kiegészítőkre a játékhoz, csak csatlakozz a bulihoz okostelefonoddal a Just Dance Controller alkalmazással! Kapd el a ritmust! A Just Dance 2020-szal a buli sosem ér véget!

Microsoft - XBO

Cenega - PS4, XBO, NSW

Ace_Combat

01.


2019.10.25.
LEGO Star Wars:
The Skywalker Saga

A LEGO® Star Wars™: The Skywalkers Saga-val tiéd az egész galaxis! Ebben a vadonatúj alkotásban a játékosok átélhetik a Skywalker saga mind a kilenc filmjének, köztük a Star Wars: Skywalker kora legemlékezetesebb pillanatait és nonstop akcióját jellegzetes LEGO humorral fűszerezve. Sőt, tetszőlegesen sorrendben lehet elmerülni a történetekben, ki lehet választani, hogy hova szeretnénk utazni és hogyan szeretnénk játszani. Több száz játszható karakter vár ránk a különböző galaxisokból és korszakokból. A játékosok Luke Skywalker, Rey, Obi-Wan Kenobi, Finn, BB-8 és egy sor egyéb hős, a sötét oldalról pedig Darth Vader, Palpatine, Kylo Ren és sok más karakter felett vehetik át az irányítást. A játékosok bejárhatják kedvenc Star Wars filmjeik helyszíneit, mint például a Geonosis sivatagját, a Dagobah mocsarát és a Starkiller bázis hófedte pusztáját. Az űrt átutazva bármikor el lehet látogatni bármelyik bolygóra, az óriási központi felület pedig a filmek emlékezetes helyszíneit idézve kínál mókás küldetéseket és még sok további felfedezni valót. Lehetőség van az Erő sötét és világos oldalán is játszani, a harc mesterévé válni, valamint űrhajókat és más járműveket irányítani a galaxis bebarangolása közben. A játék egy ötletes és vicces LEGO élmény minden korosztályú gyermeknek. Remek belépő pont a Star Wars-univerzumba a fiatalabbak számára, de elég mély ahhoz, hogy bárki más is élvezhesse.

Microsoft - XBO

Cenega - PS4, XBO  

Ace_Combat

01.


2019.12.31.
Gears 5

Minden idők egyik legelismertebb sorozataként a Gears nagyobb, mint valaha, öt izgalmas játékmóddal és az eddigi legmélyebb kampánnyal érkezik. Kampány - A világ összeomlik. A Swarm megfertőzte a Coalition robothadseregét, és az emberi városokat támadja. Ahogy közeledik a veszély, Kait Diaz elszakad csapatától, hogy felderítse az ellenséghez való kapcsolatát, és megismerje a legnagyobb fenyegetést Sera számára – saját magát. Escape - Egy új, agresszív kooperatív mód, amelyben egy háromfős csapatnak kell együtt dolgoznia, hogy belülről pusztítson el ellenséges fészkeket. Versus - Győzzön a legjobb csapat! Gyűjts pontokat, és szerezz még jobb fegyvereket az Arcade módban, amely egy frenetikus, szórakoztató lejátszási lista. Több, mint 10 játékmód, plusz új és klasszikus pályák várják a játékosokat. A Versus minden játékstílust jutalmaz, az egyszerű játékosoktól a profikig. Horda - Élj túl 50 ellenséges hullámot, használj új képességeket, építs fedezéket, gyűjts energiát, fejleszd a készségeidet, és dolgozz csapatban. Térképkészítő - Alkoss egyedi Escape térképeket, és oszd meg az élményt barátaiddal is. A játék akár 80 GB tárhelyet is igényelhet. A játék lemezes kiadása a készlet erejéig tartalmazni fogja a Terminator Dark Fate karaktercsomagot, amiben megtalálható lesz Sarah Connor és a T-800 is a filmből. Előrendelői ajándék: 7 napos Boost.

Microsoft - XBO

Microsoft - XBO  

Ace_Combat

01.


2019.12.31.
Final Fantasy VII Remake

A világ egy árnyszerű cég, ami, a bolygó életerejét energiaként felhasználó Shinra Electric Power Company irányítása alá került. Midgar nyüzsgő városában, a magát Avalanche néven emlegető Shinra-ellenes szervezet lépett fel ellenállóként. Cloud Strife, a Shinra elit SOLDIER egységének egykori tagjából lett zsoldos segítő kezet nyújt a csapatnak, mit sem sejtve a rá váró epikus következményektől. A valaha készült egyik leglátnokibb játék káprázatos újrafeldolgozásának részeként a projekt Midgar eklektikus városában játszódó első része egy teljesen önálló élményt biztosít.

Microsoft - XBO

Cenega - PS4

Ace_Combat

01.


2019.12.31.
Marvel´s Avengers

A Marvel’s Avengers keretében a játékosok végre átélhetik szuperhős álmaikat. A kiemelkedő történetmesélés és a folyamatosan bővülő univerzum találkozásával a Marvel’s Avengers elhozza a definitív Bosszúállók videojáték élményt. Sajátíts el rendkívüli képességeket, alakítsd kedvedre a hősök folyamatosan bővülő sorát, állíts össze négy játékosból álló csapatokat, és védd meg a Földet a közelgő fenyegetéstől! A Marvel’s Avengers az A-Nappal kezdődik, ahol Amerika Kapitány, Vasember, Hulk, Fekete Özvegy és Thor bemutatják a hipermodern Bosszúállók Főhadiszállását San Franciscoban, valamint felfedik kísérleti energiaforrás működtette repülő anyahajójukat. Az ünneplés azonban hamar gyászba fordul, mikor egy katasztrofális baleset hatalmas pusztítást eredményez. A tragédiáért okolt Bosszúállók feloszlanak. Öt évvel később, miután már az összes szuperhőst száműztek és a világ a pusztulás szélére sodródott, csak egyetlen remény maradt, a Föld legnagyobb hőseinek újbóli összehívása.

Microsoft - XBO

Cenega - PS4, XBO  

Ace_Combat

01.


2019.12.31.
Dragon Ball Z: Kakarot

Éld át újra és tapasztald meg Goku történetét az epikus eseményeken és szórakoztató mellékküldetéseken át a DRAGON BALL Z: KAKAROT-ban! Az küzdelmeken kívül tapasztald meg, milyen az élet a DRAGON BALL Z világában, ahogy Gokuval harcolsz, horgászol, eszel és edzel. Fedezz fel új helyszíneket és kalandokat a történet előrehaladtával, és alakíts ki elszakíthatatlan köteléket a DRAGON BALL Z-univerzum többi hősével! Harcolj hatalmas csatatereken rombolható környezettel, és nézz szembe epikus főellenfelekkel, amik garantáltan próbára teszik harci képességeidet. Növeld erőszintedet és kerekedj felül a kihívásokon!

Microsoft - XBO

Cenega - PS4, XBO  

Ace_Combat

01.


2019.12.31.
Cyberpunk 2077

A Cyberpunk 2077 egy nyílt világú akció-kalandjáték, amely a hatalom, a fényűzés és a testmódosítások lázában élő megapoliszban, Night City-ben játszódik. V, a törvényen kívüli zsoldos szerepében nyomozol egy egyedi implantátum után, amely a halhatatlanság kulcsa. Testre szabhatod karaktered kibercuccait, képességeit és játékstílusát, felderíthetsz egy gigantikus várost, ahol választásaid formálják a történetet és a téged körülvevő világot. Használj különféle fejleszthető fegyvereket, hekkelési képességeket és képességnövelő implantokat, hogy te lehess a város legjobb zsoldosa. Iktass ki mindenkit a céges biztonságiaktól a rendőrökön, zsoldosokon át a gengszterekig, hogy megszerezhesd a legjobb munkák eléréséhez szükséges hírnevet. Költsd a kemény munkával szerzett pénzt fegyverekre és kibercuccokra, vagy érezd jól magad autók, motorok és polgárpukkasztó ruhák megszerzésével. Járd be a vad és színes várost, deríts fel bandák uralta háborús zónákat, kereskedj a belváros forgatagában, foszd ki a nagy cégek központjait. Köss alkukat alattomos fogdmegekkel, elkeseredett hírességekkel és áruló mesterséges intelligenciákkal — akik mind foggal-körömmel harcolnak, hogy megcsinálják a szerencséjüket Night City utcáin. Hajszold magad képességeid végső határáig, hogy megkaparinthasd Night City legértékesebb implantját — egy örök életet adó prototípuschipet. Szállj szembe cégvezetőkkel, alvilági seftelőkkel és Night City legrettegettebb lakóival — azokkal, akik bármi áron meg akarják szerezni a prototípuschipet. Döntsd el, hogyan használod ezt az óriási hatalmat, és kivé válsz végül. A játék magyar felirattal rendelkezik. A játék a következő fizikai tárgyakat tartalmazza: játékszoftver (A doboz kizárólag letöltőkódot tartalmaz. A kódot a GOG-on lehet aktiválni), világkompendium a játék világáról és környezetéről, képeslapok Night City-ből, Night City térképe, matricák. A következő digitális elemek vannak a csomagban: játékzene, füzet a játékból kiemelt illusztrációkkal, PC-és mobilhátterek.

Microsoft - XBO

Cenega - PS4, XBO, PC

Ace_Combat

01.


2019.12.31.
The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition

A több mint 250 „Év játéka” díj nyertes The Witcher 3: Wild Hunt egy történet vezérelt, nyílt világú kaland, dark fantasy környezetben. Légy Ríviai Geralt, a witcher, a legendás szörnyvadász. Mesterséged minden eszköze rendelkezésedre áll: borotvaéles pengék, halálos főzetek, a csendes gyilkos számszeríj és a nagy hatalmú harci mágia. Vár a háború dúlta, szörnyek prédálta kontinens. Aktuális megbízásod? Meg kell keresned az Ősi Vér gyermekét, az élő fegyvert, aki egymaga megváltoztathatja a világ képét. A Complete Edition minden, a játékhoz megjelent letölthető tartalmat magába foglal, köztük a két hatalmas méretű kiegészítőt is, a Hearts of Stone-t és a Blood and Wine-t. Ez a tökéletes alkalom, hogy először lépj ezen új világ földjére, vagy hogy felelevenítsd a történetet – akár menet közben is! Látogass el Novigrad dekadensen romlott városába, nézz szembe a Skellige-szigetek kietlen, jég marta tájaival, küzdj meg a háború pusztította Senkiföldjén ólálkodó sötét erőkkel. Hajózz a nyílt tengeren, merülj alá ősi ereklyék után kutatva, vagy vágtázz csatába hű hátasod nyergében. 100 órát meghaladó fő szállal és mellékküldetéssel, valamit további 50 óra extra tartalommal a The Witcher 3: Wild Hunt ötvözi a hagyományos szerepjátékok történetvezérelt játékmenetét a nyílt világ kínálta szabadsággal. Hozz döntéseket, és élj együtt következményeivel, ezzel alakítva a játékodhoz leginkább illő befejezést. A játék magyar feliratot tartalmaz. A Complete Edition csomag tartalma: játékszoftver, Hearts of Stone kiegészítő, Blood and Wine kiegészítő, a játékhoz megjelent további 16 DLC, A Witcher-univerzum Kompendium, matricák, térkép

Microsoft - XBO

Cenega - NSW

Ace_Combat

Cím

H-1141 Budapest, Öv utca 39-41 

Kapcsolat

Email: info@magnew.hu
Tel.: (+36 1) 422 1388     
Fax.: (+36 1) 422 1391    


 Ügyfélfogadás és Áruátvétel


Hétfő  
Kedd  
Szerda  
Csütörtök  
Péntek  
9:00-16:00
9:00-16:00
9:00-16:00
9:00-16:00
9:00-16:00