Hamarosan megjelenik

LEGKÖZELEBBI MEGJELENÉSEINK

2020.09.18 Commandos 2 & Praetorians: HD Remaster Double Pack

2020.08.28|Mafia Definitive Edition

2020.08.28|Mafia Trilogy

Captain Tsubasa:
Rise of New Champions

2020.08.28 Captain Tsubasa: Rise of New Champions
Cenega PS4 2806751
2020.08.28 Captain Tsubasa: Rise of New Champions
Cenega Nintendo Switch 2806752

"10 évvel az utolsó konzolos rész után itt az új Captain Tsubasa játék!
A Captain Tsubasa egy manga mestermű, amit még 2020-ban is hatalmas népszerűségnek örvend világszerte. Az új konzolos cím egy árkád labdarúgó játék, amiben bárki élvezheti, ahogy összecsap riválisaival a legmodernebb grafika kíséretében.A legújabb Captain Tsubasa játék rajfilmszerű árnyékolással és realisztikus effektusokkal! A világszerte ismert Captain Tsubasa sorozat részeként ez az alkotás még a tengerentúlon is ismert animeszerű grafikával rendelkezik, a dinamikus megjelenítéshez pedig többek között realisztikus grafikai effektusok is párosulnak. Minden népszerű karakter stílusának részletes megjelenítése garantáltan felforrósítja az új Captain Tsubasa játék összecsapásait. Szupercsapások hihetetlen sebességgel!
A játék a sorozatot az árkád labdarúgó műfajba átültetve lehetővé teszi, hogy a játékosok valós időben tapasztalják meg a Captain Tsubasa játékokat népszerűvé tevő szupercsapásokat. Ebben a lélegzetelállító alkotásban a játékosok az egyszerű irányítást elsajátítva álomtrükköket bevetve küzdhetik át magukat ellenfeleiken hihetetlen sebességgel, és lőhetnek káprázatos gólokat."

Mafia Definitive Edition

2020.08.28 Mafia Definitive Edition Cenega PS4 2806736
2020.08.28 Mafia Definitive Edition Cenega XBOX One 2806737

Lépj be a szervezett bűnözés világába, és mászd meg az olasz maffia ranglétráját a szesztilalom idején az alapoktól egy új motorral felépítve, frissített forgatókönyvvel, új átvezetőkkel, új játékmenet szakaszokkal és sok mással. Egy gengszterrel való találkozását követően a taxisofőr Tommy Angelo a halálos alvilágba keveredik. Ugyan eleinte kényelmetlenül érzi magát a bűnöző Salieri családban, Tommy hamarosan rájön, hogy egyes jutalmak túl nagyok ahhoz, hogy nemet mondjon rájuk. • Újraalkotott klasszikus: Az alapoktól hűen újraépítve egy új motorral, kiterjesztett történettel, új és finomhangolt játékelemekkel, újrarögzített zenékkel és sok mással. Ez az a Mafia, amire emlékszel, csak sokkal több annál. • Légy részese egy gengszter mozinak: Éld egy gengszter életét a szesztilalom idején, és lépkedj fel a maffia ranglétráján egy filmszerű élményben új sztori elemekkel, átdolgozott forgatókönyvvel, vadonatúj átvezetőkkel és újrarögzített szinkronnal. • Elveszett mennyország: Az 1930-as évek újraalkotott városképe tele van a háborúk közti épületekkel, kocsikkal, és kultúrával, amit láthatsz, hallhatsz és meg is érinthetsz.

Mafia Trilogy

2020.08.28 Mafia Trilogy Cenega PS4 2806734
2020.08.28 Mafia Trilogy Cenega XBOX One 2806735

A Mafia Trilogy az egyetlen interaktív szórakoztató sorozat, amiben átélheted egy gengszter életét az amerikai szervezett bűnözés három különböző korszakában. A trilógia első alkalommal hozza el a MAFIA, MAFIA II és MAFIA III definitív változatait a kurrens konzolokra. MAFIA: DEFINITIVE EDITION • A közkedvelt klasszikus alapoktól felépített remake-je • Frissített narratíva • Modernizált játékmenet • Kiterjesztett térkép • Új lehetőségek, köztük motorok és gyűjthető tárgyak. MAFIA II: DEFINITIVE EDITION • Felújítva HD grafikával (4K kompatibilis) • Első alkalommal elérhető kurrens konzolokon • A felújított grafika frissített textúrákat és új arcbeolvasást tartalmaz MAFIA III: DEFINITIVE EDITION • Tartalmazza az összes kiadott DLC-t: o FASTER BABY o STONES UNTURNED o SIGN OF THE TIMES o Family Kick-Back Weapons & Vehicles Pack o Judge, Jury, Executioner Weapons Pack

PGA Tour | 2K21

2020.09.01 PGA Tour 2K21 Cenega Nintendo Switch 2806773

Akár komoly golfjátékos vagy, akár csak egy kis szórakozásra vágysz, a PGA TOUR 2K21 mindenkinek tartogat valamit! Játssz profik ellen, játssz csapatoddal, vagy játssz saját szabályaid szerint a PGA TOUR 2K21-ban! VADONATÚJ PGA TOUR KARRIER MÓD -Bizonyítsd be, hogy megvan benned az, hogy a FedExCup bajnoka legyél! Nézz szembe PGA TOUR profikkal saját karriered felépítése során, miközben jutalmakat és felszerelést szerzel. PGA TOUR PROFIK ÉS ÚJ PÁLYÁK -Játssz Justin Thomas és 11 másik profi ellen a káprázatos, valósághűen újraalkotott pályákon, mint a TPC Sawgrass, East Lake Golf Club és mások. ALKOSD MEG MYPLAYER KARAKTERED ÉS ÁLOMPÁLYÁD -Hozd létre és alakítsd kedvedre saját MyPLAYER karaktered közkedvelt márkák ruházataival, és tervezd meg a legjobb pályát 1000 lehetőség közül válogatva. URALD A GYEPET BÁRMILYEN KÉPESSÉGI SZINTEN -A kezdők kihasználhatják a valós idejű oktató anyagokat, tippeket és ütésjavaslatokat. Már profi vagy? Válj a játék mesterévé a Pro Vision, Distance Control, Putt Preview és más innovációk révén. INDULJON A BULI -Lépj a pályára barátaiddal a lokális és internetes Alt-Shot, Stroke Play, Skins és 4-Player Scramble meccseken. HOZD MEG SAJÁT SZABÁLYAID -Vezesd sajéát klubházad az Online Societies részeként. Játssz teljes szezonokat és bajnokságokat, hogy jogot szerezz a hencegésre a pályán. Adj meg szabályokat és feltételeket, valamint nehezítő és esemény beállításokat. AZ EDDIGI LEGVALÓSÁGHŰBB PÁLYÁK -A valós pályák beszkennelésével páratlan módon kelnek életre a gyepek, bunkerek, fák és tavak. A realisztikus PGA TOUR közvetítést még teljesebbé teszi a gyönyörű grafika, a dinamikus átvezetők és a gördülékeny visszajátszás rendszer, mindez Luke Elvy és Rich Beem kommentárjával.

ELÉRHETŐSÉG:

H-1141 Budapest, Öv utca 39-41
Tel.: (+36 1) 422 1388, Fax.: (+36 1) 422 1391

Email: info@magnew.hu
© Copyright: 2020 | Magnew Kft.
lapítva 1991-ben

Adatvédelmi nyilatkozat

FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE: